2081 Piliscsaba, Római u. 21.
Mobil: +36 20 560 9828
E-mail: info@gekkocom.hu
Weblap: www.gekkocom.hu

25 éves szakmai tapasztalat alapján segítünk cégeknek és magánszemélyeknek informatikai problémák megoldásában. A számítástechnika minden területén egyedi megoldásokat, minőségi szolgáltatásokat nyújtunk kedvező áron ügyfeleink részére. Munkánkra a rugalmasság, az ügyfélközpontú gondolkodás jellemző.

Rendszergazda szolgáltatásunk keretében optimalizáljuk a cégek informatikai erőforrásait, felmérjük az esetleges biztonsági kockázatokat és segítünk az ésszerű hardver és szoftver beszerzésekben, gyors és építő jellegű megoldásokkal segítjük a mindennapi munkát.
Informatikai hálózatok megtervezésével és kiépítésével, hardver és szoftver beszerzésekkel és azok karbantartásával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szolgáltatásaink:

• Rendszergazda szolgáltatások:
    Szerverek, személyi számítógépek, hálózatok felügyelete, karbantartása, biztonságos üzemeltetése.
  • Hardver beszerzések:
    Számítógépek, IT eszközök, irodai kellékek (tonerek, festékpatronok), alkatrészek (pc, laptop, nyomtató, stb.) beszerzése, konfigurálása.
  • Szoftver beszerzések:
    Irodai és ügyviteli szoftverhasználati igény megtervezése, licenszelési konstrukciók kialakítása, szoftverek beszerzése.
  • Informatikai hálózatok:
    Vezetékes és WIFI hálózatok megtervezése, kiépítése, üzemeltetése.